12 коментарів

Володимир Вакуленко-К.
Певно перечитайте перекляд Майка Науменка мій. Жінка. він певно про вас. А втім… мені шкода вас. Зі своєї сторони обіцяю, що більше до вас не заходитиму. Ви мені вельми порожнисті.
Володимир Вакуленко-К.
До речі, 4 роки тому клаузулу морка-пожовкла я вже використовував:) А соняшник? В принципі римується все, навіть не варто щось приближати. В мене вірш повне лайно сьог7одні. але риму я таки до ума довів. все, допобачення.
Алька Ситар
такі висновки можна й самі для себе робити і зовсім необов'язково викладати їх на загал. Даруйте, чоловіче, але Ви переходете будь-які межі
Ірина Голуб
ну чого ж ви так… я справді спробувала написати щось ближче до сучасності. а, побачивши результат, іншої назви не зуміла підібрати. ну, не вийшло, буду старатися :)
Володимир Вакуленко-К.
я виставив старі. а що з вашою морквою сталося? Буде смішно, але зовсім не знаючи, що ви писатимете (давай на ти, бо нудно так) мій вірш тоді стався продовженням. Тільки від холоду в хаті моє тіло розкисло в калюжі морквою.
Ірина Голуб
Ги, я свою моркву випила )))) і випала зі свого часу ))) Така от морква іноді буває… Галюциногенна )))
Ірина Голуб
До речі, а як щодо «Віршування на тему насилля»? Ну, окрім питання рими. Про те я вже написала. Оце ж воно і було моєю першою спробою написати щось більш сучасніше. Але у відповідь посипалася гостра критика («Маячня», «Абракадабра», «Це ти під дією наркотичних речовин писала?», «Ти сама розумієш, про що пишеш?»), то я й не продовжувала. Писала те, що легко читалося, те, що подобалося…
Володимир Вакуленко-К.
Я пишу коли є надхнення. Власне з тими заданими римами ходив з ранку. Те що попало на нет вже є 6 віршом, реша викреслені. Власне надхнення я то і не відчув, тому для мене той вірш не повноцінно живий. Отже, сьогодні можу писати про квіти (в нас підсніжки полізли:) А завтра зміна погоди і я з кимось гризуся. А просто так — енергію нікуди діти. Зима. Всі готуються, а ти не при справах. Іноді просто щоб упіймати дурня розводю якогось грамотєя. А так прикольно і всьо тут. Я людина настрою, тримаюся лише своїх переконань.
Тема насилля? Гм. Я можу дещо запустити, але здається то буде занадто забруднений прямий ефір. Хоча кину певно прозу. Я ще маю 4 раунд:) Чорний гумор, однако.
Оксана Яблонська
Іро, добре, що пишеться. Постарайтеся слідкувати за наголосами і, відповідно, ритмом вірша. Він має бути чітким і струнким. Це, як плести (в'язати) светрика чи шалика — увесь виріб має бути певного узору, петлі мають бути одного натягу, щоб не було перекосу)
І, звичайно, бажано, щоб текст тримався купи. Тобто, щоб його зміст не був розхристаним, а цілісним із певними думками.
Володимир Вакуленко-К.
О. це вже добре. І тілько у впертих і працьовитих все виходе. Оксан, в мене напряг пояснити щось філологічно, тож якщо не важко доповнюй мої дебати. Власне, я от ще не дивився новий вірш Ірини, але певно думаю вже там буде трохи відчутна праця.
Ірина Голуб
звичайно, Оксано )) якщо чесно, то цей вірш написався за 10 хвилин )) справді, натхнення зараз немає на серйозну працю. а щодо наголосу, ритму — я завжди саме на це і звертала увагу, забуваючи про якість римування. перегляньте інші мої вірші, гадаю, Ви зі мною в цьому погодитесь :)
Ірина Голуб
нових у мене поки що нема. часу не вистачає, сесія, все ж таки…
це все зі старого…
Автор публікації заборонив додавати коментарі