12 коментарів

Святослав Вишинський
Книги в Україні видаються переважно невеликими накладами — часто менше 1000, не менш часто 500 примірників — іноді і меншими. Рідкісні видання, на які є попит, можуть замовлятись і повністю викуповуватись наперед — як книгарнями, так і фізичними особами — ще до роздрібної поставки в крамниці.
Ірина Голуб
Розумію. Однак мова йшла не про рідкісне видання. Очікувалися наступні надходження. Питання полягало, грубо кажучи, лише в тому, хто швидше прочитає.
Володимир Антонюк
яку книжечку Ви хотіли купити в Чернівцях? Якщо не знайшли в магазині то можу порадити як чинити в такому випадку.
Недавно винайшли інтернет ;) Чесно. Заходите на сайт видавництва, замовляєте книжки і за тиждень отримуєте і оплачуєте на пошті (варті пересилки смішна у порівнянні з торгівельними накрутками. Я так роблю. Отримую книжки, читаю і раді. Чого і Вам бажаю.
Ірина Голуб
Як на мене, купувати книги в інтернеті — те саме, що знайомство в інтернеті.
Можливо, це мої особисті збочення, але мені, до того, як купити книжку, треба її погортати, відчути, торкнутися сторінок. Книга жива, з нею теж треба подружитись.
Лілія Шутяк
Підтримую, Ірино, навзаєм люблю погортати і… понюхати книгу!
Володимир Антонюк
При знайомстві, себто, варто — торкнутися і понюхати. Однако, жіночий світ залишиться нерозгаданим назавжди. ;)
Ірина Голуб
«жіночий світ залишиться нерозгаданим назавжди»
:))) на те й сподіваємось…
Як мінімум — одразу оцінити якість. Тих же сторінок, палітурки, друку. Звичайно, зміст від цього не змінюється, але, на мою думку, зовнішнє оформлення також має значення.
Володимир Антонюк
та має, має. ;)
Добре зроблена! книга — то теж мистецтво. Але коли Ви знаєте, що книга добра і за змістом і за формою, то її можна і за інтернетом виписати. Але ж мова в пості була за те, що забракло в магазині ПЕВНОЇ книги. А питання не стояло про те як ми обираємо оту саму ПЕВНУ, правда? Тут справді варто сильно принюхатись і надоторкатися.
Володимир Антонюк
Я про книжки все ще… ;))))))))
Ірина Тригуб
можна погортати і понюхати в магазині, а потім замовити в інтернеті))
Ірина Голуб
добра, добра… от тільки в подібній ситуації так не вдасться. бо, якщо ти не в списку, то ти не в списку, ніхто тобі це пояснювати не буде. для тебе її просто — «нема».
Автор публікації заборонив додавати коментарі